Gigantul internațional de jocuri devine astăzi global odată cu listarea sa la Bursa din SUA. Flutter Entertainment, gigantul global de divertisment, sărbătorește „NYSE Listing Day”, adică listarea la Bursa de Valori din New York, acesta fiind socotit un pas istoric.

În decembrie anul trecut, compania și-a anunțat delistarea de la bursa din Dublin și viitoarea mutare la bursa americană, care astăzi a prins contur astăzi, deschizând noi orizonturi.

„Călătoria noastră este legendară. De la rădăcinile noastre irlandeze din anii 1980, grefând din greu de-a lungul deceniilor pentru a construi un portofoliu fără precedent de mărci de talie mondială, până în prezent – ​​listarea la NYSE ca cel mai mare operator online de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume!”, scrie compania, într-uun post oficial.

Lista de la New York va deschide, prin urmare, ușile către cele mai profunde și mai lichide piețe de capital din lume, determinând grupul să ofere „beneficii semnificative pe termen lung” și alimentând următoarea fază de creștere.

SUA: piață de 320 de miliarde de dolari

În Statele Unite, valoarea pieței pariurilor sportive și a jocurilor de noroc online este estimată să ajungă la 40 de miliarde de dolari până în 2030, iar piețele din restul lumii văd deja o valoare viitoare potențială suplimentară de 320 de miliarde de dolari.

Flutter, ca lider global și pe piața din SUA, este bine poziționat pentru a valorifica aceste oportunități și pentru a continua să ofere o creștere durabilă. Grupul vede un potențial mare de creștere viitoare. De la pariuri sportive la jocuri online, curse, poker, sporturi fantastice de zi cu zi și cazinouri.

Amploarea produselor și a zonelor geografice în care își desfășoară activitatea înseamnă, de asemenea, că grupul este bine poziționat pentru a aborda dinamica pieței și a reglementărilor. Și tocmai cu aceste premise și așteptări Flutter a început noua aventură.

Începând de astăzi, 29 ianuarie 2024, acțiunile Flutter au aterizat la Bursa de Valori din New York (NYSE), după ce tranzacționarea la Euronext Dublin a încetat marțea trecută, 23 ianuarie 2024.