Yahoo Sports, în parteneriat cu William Hill, și-a deschis sala de pariuri la etajul trei al Venetian Hotel & Casino din Las Vegas.

Locația are o suprafață de peste 1.100 de metri pătrați și este dotată cu un perete video de aproape 165 de metri pătrați, capabilă să afișeze până la 40 de evenimente sportive simultan. De asemenea, în oferta de pariuri sunt 30 de ecrane mai mici, canapele și două „Fan Caves”.

Ryan Spoon, președintele Yahoo Sports, a declarat despre lansare: „Suntem încântați și onorați să putem lansa Yahoo Sportsbook în parteneriat cu The Venetian Resort Las Vegas. Yahoo Sportsbook va oferi fanilor sportului un mediu fantastic în care se pot bucura de jocuri într-un mediu unic. Acest parteneriat este un alt pas înainte în angajamentul nostru continuu de a implica și încânta fanii sportului de pe platformele noastre Yahoo Sports și Yahoo Fantasy”.

Patrick Nichols, președinte și director executiv al Venetian Resort Las Vegas, a declarat: „Am vrut să creăm cel mai bun loc pentru a urmări sporturi. Această reproiectare oferă o senzație de relaxare în timp ce vizionați meciul cu prietenii – canapele confortabile, mese grozave în ziua meciului și confortul pariurilor oferite de William Hill. Datorită parteneriatului nostru cu Yahoo vom avea cu siguranță mai multe surprize pentru oaspeții noștri la începutul și după sezonul de fotbal”.

Lansarea noii case de pariuri sportive pe piața americană vine la scurt timp după ce Fanatics și-a lansat și propria sa unitate de pariuri cu amănuntul în Cleveland, cu sediul la Progressive Field al echipei de baseball Cleveland Guardians.