După Game of Gold, noul format de televiziune de poker live lansat în ultimele luni și care a schimbat puțin paradigma față de clasicele turnee și mese de cash, ar putea sosi acum un nou serial TV dedicat jocului.

Noul serial se numește Un$uited, iar primele două episoade au fost filmate în Las Vegas. Pe lângă jucătorii de poker, producătorii speră să convingă o platformă de televiziune sau de streaming să pună emisiunea în program.

Regizorul independent din New Jersey, Tom Baldinger, a creat personajul Greg, care părăsește afacerea de familie și se îndreaptă spre Las Vegas, unde intenționează să își câștige existența ca jucător profesionist de poker. Toți cei din jurul lui îl cred un nenorocit, motiv pentru care vor încerca să evite colapsul inevitabil al carierei sale de poker.

Serialul este filmat într-un fals stil documentar similar cu The Office și American Modern Family. Aventura pokerului îl duce pe Greg dintr-o sală de poker retrasă din Las Vegas în alta, în timp ce își pierde toți banii și întâlnește personaje precum Tom McEvoy, campionul WSOP Main Event din 1983.

Tom i-a ajutat pe realizatori să facă scenele de poker reale și să evite pașii greșiți clasici de poker din cinema. Producătorii vor, de asemenea, să aibă cât mai mulți jucători de poker celebri în episoade. 

TRAILERUL SERIALULUI

SFW TRAILER - UN$UITED 2023 from Tom baldinger on Vimeo.

SFW TRAILER - UN$UITED 2023 from Tom baldinger on Vimeo.