A deschis o sală de jocuri cu aparate de distracție automate și electronice fără personal sau vreo altfel de asistență pentru jucător.

Este ideea unui antreprenor german care lucrează în zona de distribuție. Proiectul său a fost să construiască o încăpere care să funcționeze ca o sală de vânzare.

Însă, a constatat că poate funcționa ca un mic magazin plin cu dispozitive de divertisment, într-un sat. Chiar și fără personal. Antreprenorul Paul Kramer, alias „Onkel Kramer”, este convins de acest lucru.

În Sedelsberg, din Saxonia Inferioară, antreprenorul Paul Kramer conduce un butic de 70 de metri pătrați. Sau – cum îi spune și bărbatul de 39 de ani – un mini-parc de distracții. Caracteristica specială a magazinului: nu are nevoie de personal.

Chioșcul are uși care se deblochează automat dimineața și se închid automat seara. Iar aparatele de distracție funcționează automat și fără limite de vârstă. Kramer își urmărește mașinile doar prin intermediul camerelor video. Potrivit acestuia, nu au existat niciodată incidente privind pagubele.

Chioșcul are de toate pentru oaspeți. Antreprenorul a instalat inclusiv automate de gustări. În timpul zilei, locul este frecventat mai ales de adulți cu copiii lor, seara - de adolescenți, spune Kramer. Uneori, trec și turiști.

Populare sunt masa de hochei și jocurile video tradiționale.

">