A fost lansat primul joc video de jocuri de noroc dedicat jucătorilor de cazinou. Pe 22 decembrie 2022, jocul de slot Running Rich Reels, de la Competition Interactive, a primit aprobarea finală de la Nevada Gaming Commission. Competition Interactive își propune să zdruncine lumea cazinourilor cu jocurile, care au apărut în cazinourile din Las Vegas, New York New York și The STRAT Hotel, Casino și SkyPod.

Salutat de operatori și de jucători deopotrivă pentru interactivitate, grafică de vârf și gameplay inovator, jocul hibrid de noroc și îndemânare este primul și singurul joc de slot din lume cu un volan care le permite jucătorilor să-și folosească abilitățile într-un concurs în stil arcade,  pentru a determina bonusul. Această experiență unică de curse în stil arcade le va permite jucătorilor să conducă pentru bani pe 6 cursuri tematice de basm, cu o notă modernă.

Start-up-ul de jocuri cu sediul în Las Vegas, Competition Interactive, oferă distracție socială, competitivă și bazată pe abilități pe teren și online, cu design de jocuri de ultimă generație. Arhitectul principal al cazinoului și CEO al Competition Interactive, Paul Steelman, și directorul executiv al Competition Interactive, Keith Winters, un veteran în media digitală și animație, conduc echipa.

În plus, echipa restrânsă este formată din Robert Quinones, inginer principal de software, Roland Lavallee, inginer principal hardware, și Connie Stafford, director de conformitate. Paul și Keith au construit compania din expertiza lor vizionară în cazinou și din pasiunea pentru jocurile de cazino.

Ca producător de jocuri din Las Vegas, suntem încântați că am adus industriei cazinourilor primul joc de curse din jocurile de noroc. Suntem mai aproape de a îmbina lumea jocurilor de noroc pe teren cu lumea jocurilor video interactive. Momentul pentru jocurile de noroc Next Generation este acum”, spune Keith.

„Keith Winters și cu mine am creat și am finanțat Running Rich, primul aparat de slot care oferă un bonus pentru jocurile video. A fost evaluat cu succes în Nevada și în California și a primit aprobări de la Consiliul și Comisia de control din Nevada. Simțim entuziasmul călătoriei care urmează”, afirmă Paul.

">