Pe rețeaua chinezească TikTok circulă de două zile o înregistrare în care se poartă, pe holul unei încăperi (un bar), un duel verbal încins între un om de afaceri, proprietarul locației, și polițiști veniți în inspecție însoțiți de o persoană care se prezintă ca lucrând la serviciul teritorial al ONJN.

Afaceristul ar fi fost bănuit că organizează jocuri de noroc ilegale, cu păcănele, iar forțele de ordine au motivat că au venit să aplaneze un conflict între proprietar și anumite persoane, care nu se aflau de față în încăpere.

Boss-ul spune că aparatele pe care ONJN ar fi venit să i le verifice au fost lăsate de mai multă vreme în baru lui de către un cunoscut. Apoi, revine și bate monedă pe faptul că sunt sloturi aflate în propria sa bătătură și că poate face orice dorește cu ele.

Din spate se aude și o voce feminină, probabil soția, care îi ține puternic isonul.

Omul se plânge aproape isteric că organele de control au intrat abuziv în barul său, care este, totodată, și casa în care locuiește. Strigă la polițiști că birtul este închis și le cere să plece, refuzându-le accesul în încăpere.

https://www.tiktok.com/@alin.ghiciulescu/video/7350739225198726433?_r=1&_t=8l1L3B6YR6G