Cea mai scumpă cameră de hotel din lume, cu un preţ de 150.000 USD pentru un sejur de minimum două nopţi, duce luxul la următorul nivel. Nu se află în lumea arabă, ci în Statele Unite ale Americii.

„Empathy Suite”, proiectată de artistul avangardist britanic Damien Hirst, este situată la ultimele două etaje ale Palms Casino Resort din Las Vegas.

Camera are 12 paturi, peste 25 de televizoare, serviciu de majordom 24 de ore din 24 şi o piscină privată cu vedere la Las Vegas de la balcon.

Nu lipsesc sala de jocuri, cinematograf privat, sala de sport si camere de masaj. Camera este împodobită cu opere de artă evaluate la aproximativ 40 de milioane de dolari. Pentru majoritatea turiştilor, şederea aici este un vis, dar există un aspect singular: oaspeţii care demonstrează că îşi permit o cazare atât de scumpă pot sta gratuit în „Empathy Suite” de la Palms.

Pachetul include, de asemenea, o cină de 10.000 USD pentru 10 persoane la Palms' Scotch 80 Prime steakhouse. Deşi camera evidenţiază luxul extrem, pe reţelele de socializare, mulţi şi-au exprimat dezamăgirea faţă de costul, dar şi de stilul mobilierului.