Legenda baschetului, Michael Jordan, este un mare fan al pokerului și al jocurilor de noroc și obișnuia să-i provoace la jocul de cărți pe cei mai buni din domeniu, printre care se numără și Phil Hellmuth.

„M-a provocat o dată și nu aveam prea mulți bani la mine. Am fost prost. Ar fi trebuit să-mi sun prietenii și să le spun: „Hei, trimite-mi niște bani”. Am fi jucat până la șapte dimineața”.

Declarația a fost făcută în podcastul Nesn Chicken Dinner și îi aparține campionului mondial WSOP Phil Hellmuth. Cel care l-a provocat era chiar Michael Jordan.

Toată lumea cunoaște pasiunea lui Air Jordan, de șase ori campion NBA și de cinci ori MVP al ligii profesioniste, pentru poker și pentru jocurile de cazinou.

Și nu banii sunt problema la Jordan. Averea sa netă este estimată la două miliarde de dolari.

Hellmuth povestește că l-a întâlnit pe Air Jordan cu mulți ani în urmă și confirmă pasiunea acestuia pentru poker. Provocarea avea să vină după o serie de întâlniri între Phil și Michael. Pe scurt, cei doi se cunosc foarte bine.

Hellmuth a refuzat însă invitația. Și pentru că erau sesiuni foarte lungi și foarte grele, dar, mai presus de toate, era problema bankroll-ului. 

Fan de multă vreme al lui Jordan, Hellmuth a spus că baschetbalistul a coborât odată din limuzină pentru a-l saluta. Cei doi au interacționat și alte ori de-a lungul anilor, inclusiv atunci când Jordan a câștigat un turneu caritabil de poker în Minnesota.