ThrillTech asigură certificări în România, Suedia și Malta, scrie Gambling Insider. Aceste licențe permit ThrillTech să-și extindă operațiunile pe aceste piețe reglementate, permițând o distribuție mai largă a soluțiilor sale tehnologice.

Tehnologia ThrillTech include implementări pentru diverse produse, permițând operatorilor să gestioneze jackpot-urile la diferite evenimente, cum ar fi depuneri și retrageri.

Noile licențe vor permite ThrillTech să ofere aceste soluții atât clienților noi, cât și celor existenți în jurisdicțiile respective.

Peter Mareš, CTO ThrillTech, a comentat pentru sursa amintită: „Extinderea piețelor pe care le putem deservi acum marchează o etapă importantă pentru tânăra noastră companie”.

Vorbe aruncate doar pentru PR: piața românească, lăudată pentru stabilitate!

Achiziția acestor licențe urmează unor mișcări similare ale altor companii din industria jocurilor de noroc. La începutul acestei luni, St8.io a primit o notificare de recunoaștere de la Malta Gaming Authority (MGA), permițându-i să opereze pe piețele reglementate de MGA.

Această aprobare se bazează pe licența St8.io existentă de la Oficiul Național de Jocuri de Noroc din România și pe parteneriatul său cu Betby, menită să ofere o integrare API combinată pentru conținutul de cazinou și pariuri sportive.

În plus, Booming Games a obținut recent o licență românească de la Oficiul Național Pentru Jocuri De Noroc (ONJN). Această licență permite Booming Games să ofere gama sa de produse pe piața de la noi.

„Piața din România, în special, a fost atractivă pentru operatorii de jocuri de noroc datorită stabilității sale de reglementare și a oportunităților de acces pe piață. Alte companii, precum 3 Oaks Gaming, BGaming si Wazdan, și-au asigurat și licențe românești sau au format parteneriate pentru a-și extinde prezenta în țară”, scrie portalul.