Superbet Group se pregătește să intre în liga mare, vizând o listare pe piețele de capital din lume. Astfel, a decis să-l instaleze pe Hans-Holger Albrecht, fratele președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ca președinte al Consiliului de Administrație începând cu data de 28 februarie. Acesta îl va substitui pe Sacha Dragic, care va rămâne membru în consiliu.

Superbet Group are printre acționari cel mai mare fond de investiţii din lume, gigantul american Blackstone Inc., care a realizat, în 2019, o investiţie strategică minoritară în valoare de 175 milioane euro.

Superbet este prezent în 10 țări, principalele piețe pe care activează fiind România, Polonia și Belgia. În România, este detașat lider de piață, realizând încasări de 10 ori mai mari față de al doilea clasat, Betano.

Tot în România, Superbet derulează prin fundație diverse programe și organizează cel mai mare turneu de șah al momentului în lume.

Rezultate 2022: Locul 11 şi salt de 38 de locuri, în patru ani, în topul celor mai puternice 50 de companii de betting & gaming din lume

În 2022, Superbet a urcat cinci locuri în ierarhia EGR, în timp ce Fortuna Entertainment Group, competitor local al Superbet, rămâne pe locul 12. Pentru anul 2023, compania românească vizează clasarea în primele zece cele mai puternice companii ale industriei mondiale de betting & gaming.

Cea mai influentă publicaţie a industriei globale de profil, EGR (eGaming Review) a lansat, la jumătatea lunii decembrie, EGR Power 50 - topul anual care cuprinde cele mai puternice 50 de companii din industria globală de betting & gaming.

Un singur loc desparte Grupul Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, de topul celor mai puternice zece companii din lume, având în 2022 un salt de cinci locuri faţă de anul 2021 (locul 16) şi de 17 locuri faţă de 2020, când ocupa locul 28.