Schimbare de strategie la Kindred Group, una dintre cele mai mari companii de jocuri de noroc din lume. Compania va ieși de pe piața nord-americană, urmând ca închiderea totală a operațiunilor de pe această piață să aibă loc până la sfârșitul celui de-al doilea trimestru al anului viitor.

Grupul reduce costurile prin disponibilizarea unui număr de 300 de angajați și de consultanți în 2024. În total, aceste inițiative ar trebui să producă o economie de aproximativ 40 de milioane de lire sterline.

„Acțiunile de reducere a costurilor anunțate astăzi (n.r. - ieri) sunt necesare și decisive. Deși nu este niciodată o plăcere să-i informăm pe colegi cu privire la disponibilizări, situația ne pune într-o poziție mai puternică pentru a asigura o creștere pe termen lung pentru Kindred pe piețele noastre centrale, reglementate la nivel local.

Acum, ne putem concentra resursele și capacitatea tehnologică către inițiative strategice și piețe selectate în care vedem un potențial clar de creștere în cota noastră de piață”, spune Nils Andén, CEO interimar al Kindred Group.

În România, Kindred Group are reprezentare printr-o casă de pariuri online. Unibet, lovită acum un an de un scandal de proporții, face parte din Grupul Kindred. Nu există informații despre strategia vizată de Kindred pentru România.