Florin Răducioiu a avut o apariție de senzație la Revelionul postului PRO TV. Fostul component al Generației de Aur a cântat în italiană alături de Andreea Marin, la oră de maximă audiență (postul din Pache Protopopescu a fost lider de audiență în noaptea de duminică).

Fără să fi impresionat cu performanențele sale vocele, „Radu” a uluit când și-a nominalizat proiectele pentru 2024, la loc de frunte fiind dorința de a se însura.

În vârstă de 53 de ani, bărbatul născut într-o casă modestă din cartierul bucureștean Colentina a fost cucerit definitiv de iubita sa, Andreea Albăstroiu, pe care a cerut-o în căsătorie chiar la cumpăna dintre ani.

La doar câteva momente după miezul nopții, la intrarea în noul an, Andreea Albăstroiu a postat pe rețelele de socializare o imagine cu inelul primit de la Florin Răducioiu.

Răducioiu ar fi la al doilea mariaj. El a fost căsătorit timp de 23 de ani cu italianca Astrid, cea cu care are doi copii, pe Andrea şi Alessandro. Cei doi s-au despărțit și de mai bine de patru ani, iar Răducioiu trăiește o nouă poveste de dragoste.

Asta după ce, în trecut, a fost amorezat nebunește de creatoarea de modă Eugenia „Janine” Ștefan, fosta parteneră de viață a lui Adrian Sârbu, ex-patronul PRO TV.

Mai puțin de jumătate din cât primea Mutu de la Favbet

Andreea și Florin sunt extrem de activi pe rețelele sociale și postează des fotografii împreună. Răducioiu obișnuiește să-i facă declarații în limba italiană logodnicei sale.

„După 23 de ani, am hotărât în mod civilizat, de comun acord, să ne separăm. Probabil s-a terminat dragostea între mine și soția mea. E o chestie delicată. Cred că amândoi am greșit. Și cred că n-am încercat mai mult să ”salvăm” mariajul nostru, căsătoria. Lucrurile s-au complicat foarte mult și n-am mai putut controla situația”, declara Răducioiu după divorțul de Astrid.

Răducioiu, consultant Orange Sport, s-a stabilit în România și este un vector de imagine pentru casa de pariuri Superbet. Pentru acest rol, surse din piața jocurilor de noroc dezvăluie că el ridică de la casierie suma de 85.000 de euro pe an, la fel ca și partenerul său de odinioară din atacul tricolorilor, Ilie Dumitrescu, analist Digi Sport.

Suma este impresionantă pentru românul de rând (înseamnă puțin peste 7.000 de euro lunar), dar este mult sub cât primea Adrian Mutu de la Favbet. Piteșteanul încasa în cont 15.000 de euro pe lună, în timp ce la echipa de club pe care o pregătea vremea respectivă, FCU Craiova, lua lunar de la familia Mititelu „doar” 10.000 de euro.