Contact
Network Advertising & Media SRL

Bdul. Iancu de Hunedoara, Nr. 25, Sector 1
București, România

Face carieră pe Internet o filmare în care o profesoară din Bârlad este surprinsă într-o sală de jocuri în timp ce imploră să primească banii pierduți s-a viralizat pe rețeaua Tik Tok.

În imagini se observă o femeie într-un acces de furie și disperare după ce a pierdut o sumă de bani importantă la păcănele. Deși poartă mască de protecție, femeia ar fi o profesoară din Bârlad, fiind recunoscută, atât după înfățișare, cât și după voce, de elevii, părinți, dar și profesorii școlilor la care aceasta predă.

În filmare, femeia este surprinsă în timp ce îl imploră pe Dumnezeu să-i dea câștig, însă explodează de furie în momentul în care constată că pierde banii. Lovește cu putere butonul aparatului și începe să înjure violent. „Dă dracului ceva, că am băgat 50, 60, 70 de milioane. Doamne, ai milă de mine, Maica Domnului! Doamne, cine îmi dă mie banii înapoi, Doamne? Doamne, te rog! Doamne maica Domnului, tremură picioarele și viața în mine”, izbucnește femeia, apoi îl roagă pe un vecin de scaun să-i schimbe o bancnotă, pentru a alimenta aparatul.

Dependența de jocurile de noroc afectează persoane din toate categoriile sociale, a explicat pentru Libertatea psihologul Ionel Brătianu. „Dependența este imaginea unei suferințe. Sunt persoane cu dificultăți mari de integrare socială și relațională, care, în cazul jocurilor de noroc, trăiesc cu iluzia câștigării facile a unor sume de bani.” Ionel Brătianu, psiholog

Dependența afectează, de regulă, persoana respectivă și în plan personală și profesională. „Sunt persoane care se izolează de prieteni, de familie. Odată intrați în acest vicios, ieșirea este extrem de dificilă, dacă nu beneficiază de ajutor de specialitate, de terapie psihologică”, a mai spus psihologul.

Cercetată disciplinar Conducerea școlii unde predă profesoara a convocat în regim de urgență comisia de disciplină și în paralel profesoarei i se va solicita să treacă printr-un nou examen de medicina muncii. Oficialii Inspectoratului Școlar Județean Vaslui afirmă că profesorii au obligația de a respecta un cod etic atât la școală, cât și în afara ei. Motiv pentru care în cazul de față a fost declanșată o anchetă.
Citeşte întreaga ştire: O profesoară din Bârlad, filmată într-o sală de păcănele când înjură și apoi se roagă la Dumnezeu să primească banii înapoi. Inspectoratul a deschis o anchetă