Vedeta pop/rapp Jay-Z susține Caesars, în eforturile sale de a construi un cazinou uriaș în New York City. Starul muzicii se alătură celor care susțin acordarea râvnitelor licențe de cazinou în New York City, SUA.

Agenția lui Jay-Z, Roc Nation, este partenerul oficial de divertisment al SL Green și Caesars Entertainment, în tentativa lor de ridicare a noului cazinou, la adresa 1515 Broadway din Times Square, tulburând liniștea teatrelor din zonă, care se opun din răsputeri proiectului.

Parteneriatul reunește cel mai mare proprietar de birouri din New York, o companie importantă de jocuri de noroc și o companie internațională de divertisment, care s-au unit și fac echipă pentru a licita pentru un cazinou-vedetă într-una dintre cele mai importante și exclusiviste destinații turistice din lume.

Shawn "Jay-Z" Carter, declară în acest sens: „New York este un far, epicentrul culturii. Avem ocazia de a crea o destinație în inima Times Square, adevărata răscruce a lumii. Parteneriatul meu cu SL Green și cu Caesars, această coaliție, are toată promisiunea și angajamentul față de oportunitățile economice, creșterea și îmbogățirea pentru comunitate și pentru toți cei care vizitează Empire State”.