Power & Fabulous Games SRL băltește în nereguli, astfel că și-a dobândit, fără voia ei, un binemeritat loc în față la ședința de astăzi, 29 martie, a Comitetului de Supraveghere.

La Buzău, firma cu sediul în Argeș are probleme cu aparatele slot machine, iar la Vâlcea, pe lângă cele 17 păcănele, suferă și la capitolul pariuri în cotă fixă.

Să le luăm pe rând. Pe 21 februarie, inspectorii au declanșat un control la sediul din cartierul buzoian Dorobanți 2, la parterul unui bloc. Din cele 18 păcănele, una, cu seria 840464, nu avea contor mecanic de OUT, adică nu înregistra ieșirile. 

Luată la întrebări, șefa de sală, Maria Boriceanu, a scris în nota explicativă: „Contorul respectiv s-a dezlipit de pe placă din cauza trântirii ușii din momentul scoaterii banilor din casetă”.

Controlul a venit din partea Serviciului Teritorial S-E Constanța, acolo unde legea o făcea până de curând Mihail-Silviu Pocora.

power1.jpg
power1.jpg

La Vâlcea, verificările au demarat pe 19 februarie, tot la parterul unui bloc, ca și în Buzău. Haosul descoperit a fost total. La 10 aparate, mărcile metrologice erau dezlipite de pe cutii CPU, la 3 sloturi, mărcile erau dezlipite de pe cutiile contoarelor.

De asemenea, neconcordanțe au fost identificate și la un aparat unde contorul de intrări avea 6 cifre, iar cel de ieșire - 7.

Inspectorii au revenit la adresă pe 23 februarie, iar pe 1 martie au finalizat controlul.

SC Power & Fabulous Games SRL are licență pentru jocuri în cotă fixă valabilă până la 30 septembrie 2028. Au fost găsite probleme care i-au adus operatorului o amendă de 35.000 de lei: lipsa caietului de reclamații și nu avea la vedere valoarea mizelor.

power3.jpg
power3.jpg

Power & Fabulous Games SLR se joacă de multă vreme cu focul. A plătit amenzi de 430.000 de lei în decursul unui an calendaristic, dar a rămas în picioare, semn că produce suficienți bani cât să nu falimenteze.