Comitetul de Supraveghere al ONJN are pe ordinea de zi încă o cauză având ca pârâtă o companie care trage a pagubă, Power & Fabulous Games SRL, societate pe care se sprijină Power Bet, un brand care s-a cuibărit în zonele întunecate și subdezvoltate ale României.

Cea mai recentă contravenție comisă de firmă are legătură cu faptul că la punctul de lucru deținut în satul Curcani, din Călărași, reprezentantul societății n-a putut prezenta caietul de reclamații și sesizări numerotat, șnuruit și ștampilat de ONJN, așa cum cere legea.

Agenția s-a ales cu o amendă de 10.000 de lei. Playresponsibly a scris despre datoriile acumulate ale firmei, situație care o face să fie o „bombă cu ceas” pe piața jocurilor de noroc, atât pentru jucători, care riscă să nu-și primească premiile, cât și pentru partenerii de afaceri.

powercurcani
powercurcani

Power & Fabulous Games SRL (AICI, alte informații importante despre firmă) este cocoșată de amenzi. După 502 controale s-a ales cu 10 avertismente în decurs de un an, iar cuantumul amenzilor aplicate de inspectori atinge o mică avere: 355.000 de lei.

poweamenzi
poweamenzi