După invadarea Ucrainei de către Rusia, mulți jucători ruși s-au mutat în Muntenegru, pentru a continua să joace pe portalul PokerStars, doar că, acum, operatorul a părăsit această țară.

Vremurile continuă să fie grele pentru jucătorii ruși de poker, chiar dacă aceștia continuă să joace atât în ​​interiorul Federației ruse, cât și în întreaga lume, având o mare libertate de mișcare, în ciuda nenumăratelor sancțiuni impuse de restul lumii, în urma invaziei Ucrainei de către o parte a armatei lui Vladimir Putin. 

Cu toate acestea, unii operatori, precum PokerStars, împreună cu multe alte companii și mărci importante din mai multe sectoare, au oprit operațiunile pentru jucătorii ruși, după aceste evenimente.

Mulți dintre ei s-au mutat în Muntenegru, pentru a continua să lucreze și să joace poker, așa cum erau obișnuiți înainte de conflict. Doar că PokerStars a oprit operațiunile chiar și în această țară mică.

În ultimele zile, un jucător rus, Nikita „ebaaa11” Kuznetsov, a primit această informație de la managerul VIP al PokerStars și a împărtășit vestea pe canalul său de Telegram. Acest lucru sugerează că jucătorii care s-au mutat în acele zone vor trebui acum să găsească o altă locație și nu le va fi ușor.

Există încă câteva săli care găzduiesc jucători ruși, dar opțiunea PokerStars reprezintă, cel puțin pentru moment, o veste foarte proastă. Ar putea exista și alte soluții semi-legale, dar toate acestea sunt pe riscul fiscal și penal al jucătorilor.