Ședința de astăzi a Comitetului de Supraveghere al ONJN a venit cu o constatare tristă pentru Manhattan1 Bet SRL, societate aparținând grupului de săli de jocuri de noroc Manhattan.

Manhattan și-a pierdut dreptul de a funcționa pe online prin încetarea valabilității licenței de organizare a jocurilor de noroc la distanță, așa cum indică un punct de pe ordinea de zi a Comitetului. Și, din câte se pare, nu a fost făcută o solicitare de prelungirea a acesteia.

manhattan.jpg
manhattan.jpg

Este un abandon neașteptat din partea Manhattan, într-o perioadă în care afacerile pe online se dezvoltă de la o zi la alta, iar celor cărora li se cântă prohodul la nivel mondial sunt sălile de jocuri (spre exemplu, Suedia a rămas cu un singur cazinou terestru).

Singurele explicații ar putea fi taxele mărite recent de guvernanți pentru anul electoral 2024 (și nu numai), precum și un număr prea mic de clienți.

Retragerea de pe online, dezvăluită de Playresponsibly într-un alt articol, este confirmată de situația la zi a site-ului. Cine accesează pagina casinomanhattan.ro primește următorul mesaj de întâmpinare: eroare 504!

 

manhsite.jpg
manhsite.jpg

Compania a rămas, totuși, cu un site de prezentare, manhattansalajocuri.ro, în care pot fi admirate cele 6 locații super-luxoase din București: Pantelimon, Militari, Gara de Nord, Obor, Colentina și Unirii.

Citește și:

Minunea Manhattan: Ionescu și Ruiu merg la brațul Reginei