Nu a existat un pariu mai nebun în lumea pokerului decât cel pe care-l propun doi jucători cunoscuți. Este un pariu de slăbit, de dat jos kilograme, iar cei care se duelează sunt Dan „Jungleman” Cates și Bertrand „ElkY” Grospellier.

Termenii rămășagului sunt simpli: au șase luni pentru a ajunge la 12% grăsime corporală. Pariul, care este la jumătatea drumului și se termină în februarie, este de 150.000 de dolari, ceea ce înseamnă că, dacă unul dintre ei atinge cifra stabilită, iar celălalt nu, învinsul va trebui să plătească suma respectivă.

Dacă niciunul dintre ei nu reușește, sau dacă amândoi reușesc, totul pică. Vara trecută, Cates a început cu 18% grăsime corporală, în timp ce Grospellier a fost la 24,5%. Până acum, primul a slăbit aproximativ 8 kg, în timp ce cel din urmă a slăbit puțin peste 9 kg. Pariul este doar cel mai recent dintre cei doi, care au pariat în trecut pe cine poate face mai multe flotări.

„Vreau să fiu în formă și vreau să fac asta provocându-ne pe noi înșine și, în mod ideal, făcându-l distractiv”, a spus Cates pentru PokerNews. „Am ales să pariez cu ElkY pentru că știu că va onora provocarea, având în vedere experiența lui și pentru că nu este un atlet, așa că s-ar putea să am și eu o șansă”.

Apoi, a continuat: „Vreau să fiu cea mai bună versiune a mea pentru orice partener pe care îl am. Sper că comunitatea de poker este motivată de provocarea noastră”.

Elky este, de asemenea, foarte convins de provocare: „Dan este o persoană extrem de motivată și vrea să-i inspire pe ceilalți. Asta se află în spatele ideii. De asemenea, am făcut anterior pariuri pe fitness care ne-au ajutat să ne revenim în formă. După ce voi câștiga, vreau să slăbesc și mai mult", a conchis Grospellier.