După ce ieri a „rezolvat” operatorii online, suspendând licența pentru 3 nume importante din industrie (pe listă au mai apărut Excelbet, Riverbet și un club de poker din Timișoara), ONJN a decis ca ședința de azi a Comitetului de Supraveghere, programată să înceapă în jurul orei 14.00, să se țină de la distanță. 

Cei care alcătuiesc Comitetul nu vor veni fizic la muncă, ci vor interveni prin videoconferință, ca să nu le strice cheful sărbătoriților zilei: Mihail-Silviu Pococa, Mihăiță Ruiu, Mihai George Rovența și altor Mihaele de prin instituție.

Decizia conducerii Oficiului a fost luată și ca urmare a faptul că, la ședința de ieri a Comitetului, încheiată după ora 20.00, operatorii și-au trimis reprezentanții pe holurile instituției, blocând traficul și încurând lumea.

La ședința de astăzi se va discuta situația firmelor de păcănele prinse funcționând fără autorizație. Licența, pe care o primește un operator care deține minimum 75 de păcănele, poate fi pierdută, dacă unul sau mai multe aparate nu sunt autorizate.