O femeie care a declarat că a câştigat premiul cel mare de 1,08 miliarde de dolari la Powerball a fost acuzată de nepoata proprietarului magazinului unde a fost vândut biletul că a mințit.

O înregistrare video bizară arată cum femeia, care purta o şapcă neagră pe care era inscripţionat un slogan pe care scria "psychedelic water", intră în magazinul Las Palmitas Mini Market, în apropiere de Skid Row Los Angeles.
 
Femeia a început să plângă şi a răspuns „Da” unui reporter care a întrebat-o dacă a cumpărat biletul câştigător, înainte de a ieşi brusc din magazin şi de a se urca într-o maşină.
 
Însă Sarai Palacios, nepoata lui Nabor Herrera, care deţine magazinul din centrul oraşului, a declarat că femeia nu a câştigat premiul cel mare.
 
„Nu sunt sigură de ce a făcut asta. Cred că a vrut doar să apară la televizor", a spus Palacios. „Nu ştim încă cine este câştigătorul. Încă nu s-a prezentat", a adăugat ea.

Premiul, al 6-lea cel mai mare jackpot din istorie Loteriei

Loteria Californiei a anunţat joi că magazinul a vândut biletul câştigător, care a fost al treilea cel mai mare jackpot Powerball, şi al şaselea cel mai mare jackpot al Loteriei americane, câştigat vreodată.
 
În videoclip, femeia poate fi auzită spunând: „Sunt speriată în acest moment. Sunt foarte speriată”, potrivit Daily Mail.
 
Herrera, care a declarat că nu a ştiut că magazinul său a vândut biletul câştigător până când nu a ajuns acolo joi, a declarat că a crezut că afirmaţia femeii este „falsă", deoarece nu a recunoscut-o.
 
Proprietarul magazinului, care urmează să primească 1 milion de dolari pentru vânzarea biletului, a declarat că plănuia să folosească o parte din câştiguri pentru a-şi duce familia în vacanţă.
 
Câştigul de 1 miliard de dolari a venit după 38 de extrageri consecutive fără niciun câştig. Edwin Castro a câştigat anul trecut un jackpot Powerball record de 2 miliarde de dolari cu un bilet cumpărat la 13 mile de magazinul lui Herrera.