Comitetul de Supraveghere al ONJN se strânge luni, 20 mai, de la ora 13.00, la sediul ONJN din Calea Victoriei numărul 9 cu o ordine de zi mai puțin stufoasă decât de obicei.

Sunt exact 100 de puncte de analizat de către autoritatea care taie și spânzură în domeniul jocurilor de noroc din România, cu tot cu capitolul Diverse.

Cum se justifică penuria de subiecte de discuție?

O explicație este oferită de faptul că pe masa Comitetului nu au ajuns, încă, notele întocmite de Direcția Generală de Supraveghere și Control ca urmare a proceselor verbale de constatare a neregulilor găsite după intrarea în vigoare, începând cu 28 aprilie, a legii lui Alfred Simonis, cea care scoate păcănelele din localitățile cu o populație mai mică de 15.000 de locuitori.

De la punctul 72 (inclusiv) și până la punctul 79 (inclusiv), ordinea de zi are consemnate numele a 8 societăți comerciale asupra cărora se solicită revocarea licențelor clasa a II-a.

Sunt companii care și-au pierdut sau au renunțat la dreptul de a mai funcționa, după ce n-au mai putut face față birurilor crescute în acest an de guvernul condus de Marcel Ciolacu.

Iată lista identificată de Playresponsibly după lecturarea ordinii de zi, cu mențiunea că unora le-a încetat valabillitatea licenței (primele 7 nume) și doar ultima are propunere de revocare a licenței pentru neplata obligațiilor fiscale:

Digital  Expert Provider SRL

ZettaLeads Limited

Deluxe Marketing Limited

Evolution Netent Solutions PLC

Livesport Media Ltd

Apollo Soft Sro

Saed Electronic SRL

Games Klass Solutions SLR