Un bărbat din Franța a câștigat 17 milioane de euro la loto dintr-o greșeală. A vrut să joace pentru ziua de vineri, 13, dar din neatenție a bifat căsuța pentru sâmbătă.
 
Combinația a fost fix cea care trebuia. Bărbatul a verificat sâmbătă, 14 ianuarie, numerele norocoase extrase vineri. Fiind sigur că a bifat ziua care trebuia, a crezut că a pierdut biletul. Doar că, exact înainte să meargă dezamăgit la somn, a primit o notificare de la FDJ, prin care era anunțat că este marele câștigător al unui premiu de 17 milioane de euro.
 
Și-a trezit soția și i-a spus că a câștigat 17 milioane de euro și au început să facă planuri pentru noua lor viață până în zori.
 
„În ziua aceea, trebuie să fi avut o stea norocoasă deasupra capului”, a declarat bărbatul când i-a fost înmânat premiul, potrivit comunicatului FDJ. Bărbatul vrea acum să renunțe la job-ul să și să își deschidă propria afacere, să cumpere o casă în nordul Franței, să călătorească mai mult alături de familie și să consume produse de mai bună calitate.
 
„În loc să-mi cumpăr carnea din supermarketuri, acum voi merge la măcelar”, a afirmat el. Jucătorul norocos a mai povestit că un prieten de familie i-a prezis că într-o zi va câștiga o sumă mare de bani la loterie.

Se întâmpla în urmă cu aproximativ 20 de ani. „Pe atunci, nu credeam deloc în darurile lui, dar acum, cu atât mai mult”, a mărturisit el, amuzat.