Contact
Network Advertising & Media SRL

Bdul. Iancu de Hunedoara, Nr. 25, Sector 1
București, România

Elizabeth Truss, noul lider conservator, în vârstă de 47 de ani, care i-a succedat lui Boris Johnson, a devenit astăzi, oficial, prim-ministrul numărul 15 în cele 7 decenii de domnie a Reginei Elizabeth, a 56-a din istoria Insulei, de la înființarea biroului.

Liz Truss, născută în 1975, este acum noul lider al Partidului Conservator, forța majoritară de la Westminster, fiind aleasă pentru a-i succeda lui Boris Johnson, care a fost copleșit de scandaluri.

Este cunoscut faptul că, în cariera sa de parlamentar, Truss a votat întotdeauna împotriva unei reglementări mai drastice a jocurilor de noroc.

A votat pentru creșterea mizei la aparate

@ Pe 8 ianuarie 2014, a votat împotriva acordării consiliilor locale a competențelor de prevenire a proliferării terminalelor și agențiilor de pariuri cu cote fixe.

@ Pe 8 ianuarie 2014, a votat împotriva acordării de competențe mai mari autorităților locale de a reglementa agențiile de pariuri și terminalele de pariuri cu cote fixe.

@ Pe 4 decembrie 2013, a votat în favoarea creșterii mizei și a limitelor de câștig pentru anumite categorii de aparate de joc.

@ Pe 26 noiembrie 2013, a votat împotriva extinderii taxei la pariurile pe curse de cai la casele de pariuri străine.

@ Pe 26 noiembrie 2013, a votat pentru a nu solicita celor care gestionează operațiunile de jocuri de noroc pe internet să introducă un sistem de auto-excludere.

@ Pe 17 mai 2011, a votat împotriva unei prevederi care ar fi obligat casele de pariuri să urmeze o procedură specifică de utilizare a serviciilor financiare și profesionale.