Manchester City, pornind cu statut de mare favorită în finala cu Inter Milano, a câștigat sâmbătă seară, la Istanbul, Liga Campionilor la fotbal, ediția 2022-2023.

Proaspăta campioană a Angliei s-a impus cu 1-0, reușita aparținându-i spaniolului Rodri, în minutul 68. Este prima Cupă a Campionilor din istoria clubului.

Pariurile au curs gârlă înaintea meciului. Mulți au mizat pe succesul „cetățenilor”, sperând în forța lor ofensivă deosebită, cu norvegianul Erling Haaland vârf de lance. 

Nordicul n-a punctat, având o singură ocazie de gol importantă. Acesta af fost unul dintre motivele pentru care City n-a făcut scor. 

Asta l-a afectat la buzunar pe argentinianul Sergio Kun Aguero, o legendă la City (cel mai prolific marcator al echipei - 260 de goluri), care a piardut banii mizați la finală.

Dimarco i-ar fi putut aduce banii

Sud-americanul a pariat pe două sau 3 goluri marcate în meci. Pentru asta, a pus la bătaie suma de 10.000 de dolari, la o cotă de 1.97, și a arătat biletul pe contul de Instagram. Câștigul său ar fi fost de 9.700 de dolari.

I-ar fi ieșit pariul dacă italianul Dimarco marca la faza din ultimul minut, când mingea a lovit transversală, sau la „capul” din final al lui Lukaku, blocat de Ederson. Dar, l-ar fi întristat dintr-un alt punct de vedere, anume că partida ar fi intrat în prelungiri.

Pentru a câștiga banii, Aguero avea nevoie de unul din următoarele rezultate în finala Manchester City - Inter: 2-0, 1-1, 0-2, 2-1, 3-0, 1-2 sau 0-3.

Aguero, 35 de ani, s-a retras prematur din fotbal din cauza unor probleme cardiace, pe când era sub contract la FC Barcelona, unde se transferase de la Manchester City pentru a face un tandem ofensiv de vis cu prietenul Lionel Messi.

kunaguero.jpg
kunaguero.jpg