Champion Betting SRL, firma pe care rulează brandul Betmen, și-a luat o amendă de 10.000 de lei, după ce a fost prinsă cu minori într-o agenție din Giurgiu. La ședința de ieri a Comitetului, a avut propunere de închidere a activității pentru o perioadă de până la 6 luni.

Iată cazul, pe larg, conform notei existente la dosar.

„Notă privind propunerea Direcţiei Generale de Supraveghere şi Control de analizare a aplicării măsurii suspendării activității locatiei specializate - agenție de pariuri în cotă fixă, situată Municipiul Giurgiu, Şoseaua Alexandriei, nr. 22, județul Giurgiu, în incinta căreia CHAMPION BETTING SRL desfăşoară activități de jocuri de noroc tradiționale de tip pariuri în cotă fixă în baza licenței de organizare seria L1183243F000895, valabilă până la data de 30.11.2028.

Situaţia de fapt:

Verificările au fost inițiate ca urmare adresei Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu, înregistrată la nivelul Oficiului Națiuonal pt. Jocuri de Noroc sub nr. 29867/17.05.2024. Conform procesului-verbal, comunicat instituției noastre, rezultă faptul că, în data de 09.05.2024, orele 14:35, în urma unei sesizări, reprezentanții jandarmeriei s-au deplasat la locația situată în Municipiul Giurgiu, Şoseaua Alexandriei, nr. 22, județul Giurgiu, în incinta căreia au fost identificați doi minori respectiv numiții: S.A.C. (CNP .....) şi F.A.G. (CNP ......).

Controlul s-a efectat în data de 06.06.2024, la punctul de lucru al organizatorului menționat anterior şi a fost definitivat în data de 18.06.2024, la sediul Serviciului Teritorial Sud, rezultând următoarele constatări:

- la punctul de lucru verificat, operatorul CHAMPION BETTING SRL desfăşura activitatea de jocuri de noroc tip pariuri în cotă fixă; - agenția de pariuri este organizată într-o încăpere separată a locației, distinct de cafeneaua aparținând MIKE FLB SRL.

Înregistrările video, solicitate de echipa de control, nu au fost prezentate în data de 06.06.2024. La reluarea verificărilor, în data de 18.06.2024, reprezentantul operatorului a prezentat două capturi foto din incinta zonei de cafenea, care nu sunt relevante în cauză.

Reprezentantul CHAMPION BETTING SRL a prezentat un punct de vedere prin care a susținut că, în acest caz, nu se impune aplicarea unei sancțiuni, neexistând probe concludente care să ateste încălcarea legislației”.

championbettingsrl
championbettingsrl

Citește și:

VIDEO / Betmen a fost prinsă în plin joc și voie bună într-o agenție din Făurei

Betmen este băiat rău și la el acasă. Schimbări în structura organizatorului

Champion, combinată cu Red Sevens, n-are de niciunele la Pâncota. Inspectorii, uluiți de dotările agenției

Betmen, acuzat de lucruri „bad” în piață: refuză să predea cheile în locațiile Winner

Betmen vrea să fie champion cu alcool. Controale în decembrie și în ianuarie