O jucătoare în vârstă de 74 de ani a „lovit” cel mai mare jackpot din istorie la Atlantic City și a lăsat în urmă un bacșiș uriaș.

Jucătoare de jocuri de noroc din New Jersey a câștigat aproape 1,7 milioane de dolari la poker, sâmbătă dimineața, la un cazinou din Atlantic City, apoi a oferit dealerului un bacșiș de 77.000 de dolari la masă.

Știrea face înconjurul SUA atât pentru câștig, cât și pentru „atenția” foarte mare, care îl va ajuta pe crupier să sărbătorească Crăciunul.

Jucătoarea care a câștigat suma respectivă a fost descrisă ca fiind o „clientă de lungă durată”, care provine din Monmouth și care a pus mâna pe jackpot-ul de 1.681.458,40 dolari - aceasta este suma exactă.

Dealerul, obligat să împartă suma cu 250 de colegi

Câștigul este cel mai mare jackpot oferit la un joc de poker progresiv din Atlantic City și face parte din All-In multi-linked al Caesars Entertainment.

Femeia în vârstă de 74 de ani a dorit să rămână anonimă și a mers senină la casă, pentru a-și ridica premiul. Înainte de a părăsi cazinoul, ea s-a întors la masa de poker, lăsând 77.000 de dolari în numerar.

„Îți mulțumesc pentru ceea ce ai făcut, aceștia sunt ai tăi!”, a mărturisit dealerul, tot o femeie, Devin Thapa, pentru NBC10. Din păcate, ea va trebui să împartă bacșișul cu personalul de la Harrah's, conform regulamentului intern.

Se vorbește despre un total de 250 de angajați, iar femeia se va alege, astfel, doar cu 300 de dolari.

„Aceasta este cea mai mare sumă pe care Caesars Entertainment a dat-o vreodată în New Jersey”, a declarat Michael Zippel, director de jocuri de societate la Harrah's Atlantic City, pentru NBC10.

Înainte să plece, femeia a oferit și câte 100 de dolari oricărei persoane întâlnite în camera de joc în acel moment, adică vreo 25 de oameni.