Sălile de jocuri au fost închise, parțial sau total, pe timpul pandemiei. Motivul pentru care autoritățile au restricționat prezența în săli și în agenții are legătură cu dorința de a reducere răspândirea virusului SARS-CoV-2. Numai că jocurile s-au mutat în familie.

O supravieţuitoare de cancer a murit de COVID, infectată de un prieten care şi-a ascuns boala ca să joace cărţi, scrie Mediafax.ro. Femeia de 82 de ani a luat virusul de la un prieten care ar fi ascuns infecţia pentru a se putea întâlni cu toţii şi a juca cărţi, susţine familia femeii, citată de Daily Mail.

Barb Bartolovich din Ohio a fost vaccinată împotriva COVID şi a luat măsuri stricte de siguranţă, inclusiv să socializeze doar cu persoane care erau, de asemenea, vaccinate.

Nepoata ei, Lauren Nash, din Michigan, susţine că Bartolovich a decis să participe la o partidă de cărţi, după ce toţi invitaţii au pretins că sunt vaccinaţi. Cu toate acestea, unul dintre participanţi ar fi omis să dezvăluie că era bolnav de COVID.

Barb Bartolovich a murit pe 21 decembrie la Mercy Health-St. Elizabeth Health Center din Boardman, Ohio, după ce a fost spitalizată şi ventilată.