Fortuna Entertainment Group se dovedește a fi „oaia neagră” a jocurilor de noroc în România.

Plângerile în instanțele civile și la ONJN curg pe adresa operatorilor Fortuna și Casa Pariurilor, cele două entități care reprezintă concernul FEG pe teritoriul țării noastre și care sunt legate, contractual și ca imagine, de Federația Română de Fotbal și de echipa națională de fotbal a României.

Un jucător la pariuri sportive a reclamat FEG la ONJN, acuzând-o că folosește simbolurile din ofertă cu mai multe sensuri pentru derută, iar când nu-i convine, susține că este apărată de regulament.

oferta
oferta

biletpierdut
biletpierdut

 „La data de 24.02.2023, Fortuna a avut în oferta de pariere liga de Polo Triglav Premier League (F). Ulterior, o lună mai târziu, adică la data de 25.03.2023, aceeași competiție, cu denumirea Regional Premier League, am înțeles că nu mai este același sponsor, dar nu mai au acel (F) de la final. Ulterior, am primit și răspuns de la Fortuna ce semnifica acel (F).

Mie mi-a influențat pariurile, eu pariez doar pe competiții feminine. Dacă vor fi aceste erori la toate evenimente Fortuna, prin regulament își rezervă dreptul să acorde cota 1, iar asta este o ilegalitate.

Eu, dacă aș fi câștigat o sumă mare de bani pe aceste meciuri, ei puteau să acorde cota 1 pe motiv că a fost eroare de afișaj. Astfel, pentru că am pierdut, nu alocă cota 1. Orice ar fi, ei sunt câștigători.

Totodată articolul 6.3 cazuri de anulare a pariurilor îmi dă dreptate, punctul 6.3.7: Se considera nul evenimentul definit eronat sau sau evenimentul care prezintă erori de tipărire pe bilet”, se plânge jucătorul.

regulamentFORTUNA
regulamentFORTUNA

Fortuna a precizat că F-ul de la final nu înseamnă neapărat „feminin” și că simbolul este folosit cu mai multe sensuri.

abrevieri
abrevieri

Jucătorul s-a adresat „arbitrului”, în acest caz ONJN, instituție care reglementează și controlează piața. În răspunsul de la ONJN, sesizarea a fost categorisită ca fiind neîntemeiată, iar jucătorul este sfătuit să se adreseze instanțelor de judecată, dacă se consideră nedreptățit.

raspunsulONJN
raspunsulONJN