Naţionala de eFotbal a României, reprezentată de Cosmin Petrescu şi Răzvan Puiu, va evolua în perioada 18-21 mai, la etapa de play-off, ultima rundă înaintea turneului final FIFAe Nations Series 2023, echivalentul Cupei Mondiale la fotbal.

Pentru a ajunge în play-off, naţionala României a trecut de două tururi de calificare. În precedenta rundă, cea de Main Stage, România a încheiat pe locul 4 în Grupa A, avansând în optimile de finală şi obţinând ulterior calificarea în play-off după dubla cu Scoţia, câştigată cu 6-4 la general.

Grupa României în etapa de play-off:

Suedia
Anglia
Finlanda
România
Elveţia

Meciurile din grupe vor avea loc pe 18 şi 19 mai, in timp ce duelurile din fazele eliminatorii se vor disputa pe 20 şi 21 mai. Programul meciurilor nu este încă disponibil, însă partidele din fiecare zi se vor disputa începând cu ora 18:00.

Pentru a avansa în fazele eliminatorii, naţionala României trebuie să termine pe unul din primele 4 locuri în grupă. O victorie în optimi, prima fază eliminatorie, asigură calificarea la turneul final FIFAe Nations Series 2023.

De asemenea, din faza sferturilor de finală ale play-off-ului, va fi introdus şi un prize pool de 84.000$.