Organizația PNL Olt sângerează, după demiterea lui Liviu Voiculescu, supranumit „Regele păcănelelor”. Organizația, cu rezultate slabe la nivel național sub conducerea lui Voiculescu, a primit o grea lovitură, după ce mai mulți primari, consilieri județeni și șefi de organizații și-au anunțat intenția ca la următoarele alegeri să susțină echipa politică a PSD.

Anunțul a fost postat pe pagina de socializare a PSD Olt.

Este vorba de primarul comunei Iancu Jianu, Paulică Munteanu, primarul comunei Șopârlița, Marijana Trepăduș, președinții organizațiilor liberale din Slatina, Caracal și Piatra Olt, respectiv Florin Homorean (fost prefect al județului), Cristina Pavel și Miruna Voiculescu, dar și consilierii județeni Sorin Ciucu, Ion Voicu, Gabriel Nicolescu, Gheorghe Bujgoi și Ionel Crușoveanu.

„Munteanu Paulică, primar Iancu-Jianu, Marijana Trepăduș, primar Șopârlița, Florin Homorean, președintele PNL Slatina, Cristian Pavel, președintele PNL Caracal, Miruna Vulcănescu, președintele PNL Piatra-Olt, și consilierii județeni, Sorin Ciucu, Ion Voicu, Gabriel Nicolescu, Gheorghe Bujgoi, Ionel Crușoveanu sunt oameni de administrație, cu experiență în dezvoltarea comunității locale și județene, conectați la realitatea zilelor noastre și care înțeleg așteptările oamenilor.

În discuțiile de astăzi, aceștia și-au exprimat dorința de a susține echipa politică a PSD Olt, la următoarele alegeri, și de a fi parte în proiectul nostru de dezvoltare a județului Olt”, este anunțul postat, miercuri, pe Facebook, de PSD Olt.