Situație paradoxală care i s-a întâmplat lui Daniel Negreanu în Coreea de Sud, unde angajații unui bar nu l-au lăsat să intre în incintă pe motiv că este prea bătrân.

Daniel Negreanu este recent câștigător al Super High Roller Bowl VII din Las Vegas, unde a pus mâna pe 3,3 milioane de dolari, sumă care, potrivit declarațiilor sale, îi permit să anuleze o criză de durată și destul de jenantă pentru un campion de talia sa. 

În loc să intre într-un club din Las Vegas, jucătorul de poker cu părinți români a preferat să zboare în Coreea de Sud. Când a vrut să meargă la să-și ia o băutură și să danseze într-un club, i s-a interzis accesul.

În noaptea în cauză, „Kid” Poker a era însoțit de câștigătorul World Series of Poker, Josh Arieh, și de o altă persoană, Ali Nejad. După cum este detaliat în tweet-ul său, trio-ul, împreună cu un alt prieten, a vrut câteva băuturi la un bar numit Waikiki Beach Club, din Seul.

I s-a cerut să se legitimeze

Lui Negreanu i s-a cerut un act de identitate. Toți aveau peste 21 de ani. Dar nu vârsta minimă a fost problema: cerberii de la intrare au precizat că nu poate intra o persoană născută înainte de 1985.

Negreanu s-a născut în 1974, la fel ca și Arieh. Nejad este cu patru ani mai mic, dar și el era prea bătrân. Tweet-ul a atras atenția jucătorilor de poker occidentali.

Părinții lui Daniel Negreanu, Ana și Constantin, au emigrat din motive economice în Canada din România în anul 1967. Tatăl campionului a muncit în Canada ca vânzător de dulciuri. Daniel Negreanu s-a născut la data de 25 iulie 1974, în Toronto, provincia Ontario, Canada.