Daniel Negreanu, 48 de ani, se pregătește serios pentru Campionatul Mondial de poker. Canadianul cu origini românești a dezvăluit public, folosind rețelele de socializare, cum se pregătește un jucător profesionist pentru un turneu important de poker.

Starul pokerului mondial și-a publicat planul de antrenament de urmat începând de acum și până la începutul World Series of Poker, incluzând filme, meditație și mișcare.

„Luni încep să mă pregătesc pentru World Series of Poker, care începe pe 30 mai, un grind de 7 săptămâni în care va intra all in. Iată o privire detaliată asupra planului meu de antrenament”, a scris Daniel Negreanu în duminica Paștelui, când și-a lansat planul de pregătire pentru Campionatele Mondiale de Poker.

Unul foarte interesant, un amestec de odihnă, antrenament fizic și dietă, cu o bună concentrare care poate fi dobândită și prin vizionarea multor filme, o tehnică folosită de mulți sportivi de mare performanță.

Nu se uită la ecran cu 30 de minute înainte de culcare

Ziua începe cu ridicarea greutăților, cel puțin 6 zile pe săptămână, apoi face cel puțin 15.000 de pași pe zi, toate în timp ce dobândește 1.800 de calorii. Interesantă este și indicația de a evita vizualizarea oricărui tip de ecran, de la smartphone-uri până la tablete și laptopuri, la 30 de minute după trezire sau la 30 de minute înainte de culcare, sugestie pe care ar trebui să o luăm în considerare cu toții, deoarece perturbă somnul.

Apoi, spațiu zilnic pentru meditație, pentru o plimbare pe iarbă și apoi trecerea la videoclipuri. La fel ca fotbaliștii sau alți sportivi, Negreanu se va concentra pe joc urmărind videoclipuri, precum PokerGO, la nivel de cel puțin o oră de transmisii pe zi.

Apoi, trece la filme. Lista include toate filmele Rocky, toate filmele Rocky, Creed și, în sfârșit, ca un ultim film, Rounders.

Un utilizator l-a întreabat pe Negreanu dacă va ține aceeași dietă în timpul World Series: „La 2 dimineața, când abia adormi după o săptămână de ședințe de 16 ore, corpul tău nu vrea salată de broccoli, vrea pizza!”.