La Campionatul European de fotbal Germania 2024, Belgia, România, Slovacia și Ucraina își dispută în această seară, de la ora 19.00, dreptul de a trece în optimile de finală din Grupa E.

După două runde fără vreo remiză, Ucraina înfruntă Belgia, iar România va testa Slovacia, toate cele 4 naționale având câte 3 puncte după primele două etape.

Diavolii Roșii încep ca favoriți la victorie, potrivit experților de la casa de pariuri Sisal, cu o cotă de 1,67, față de 5, a lui Mudryk și a coechipierilor săi, în timp ce remiza primește de la bookmakeri cota 4.

Cele două echipe naționale vor concura pentru prima dată și este puțin probabil ca duelul să se termine fără goluri: golul este la cota de 1,75.

Având în vedere precedentele din acest Campionat European, cel puțin pentru partea belgiană, VAR-ul este protagonist pentru o cotă de 3,75.

După ce i-au fost anulate 3 goluri de către tehnologie, Romelu Lukaku își dorește în sfârșit să intre în clasamentul marcatorilor: Big Rom apare ca primul marcator cu cota 4,6.

Starul de la Chelsea, Mychajlo Mudryk, are cota 3,9 pentru gol sau pasă decisivă la 3.90.

Dacă în Belgia - Ucraina, golul este în aer, remiza le duce pe România și pe Slovacia mai departe, la braț.

Slovacii au învins o singură dată naționala tricoloră, în 1942. Lobotka și coechipierii săi primesc cifre câștigătoare la 3,4 față de 3,75 - cât au băieții lui Iordănescu.

Egalul atât de așteptat de ambele tabere este favorit, cota 2.

Multe emoții, mize foarte mari și puține goluri: Under, la 1.35, pare mult mai probabil decât Over, oferit la 3.00.

Atenție și la cartonașe, pentru că o eliminare are cota 6,75.

Ivan Schranz, care marchează pentru o cotă de 5 în visiunea italienilor, visează la al treilea gol consecutiv în competiție, în timp ce România mizează pe Ianis Hagi, fiul legendei Gheorghe, care primește de la bookmakerii Sisal cota 7,5 că va înscrie.