Politica de Joc Responsabil se face la ONJN pe ritmuri de zumba, așa cum Playresponsibly v-a informat încă din luna septembrie a anului trecut.

Departamentul nu este capabil să emită programe de prevenție, misiunea pentru care a și fost înființat, dar plătește salarii de până la 8.000 de lei unor persoane care se remarcă doar prin dansuri lascive pe rețelele sociale, menită să ațâțe privitorul.

Consilieră juridic în departament, Luciana Păcurariu se dă în spectacol pe Instagram, unde își postează prestațiile de la nunți, botezi și cumetrii, de pe urma cărora se alege cu Like-uri.

Iar mesajele fetei sunt fără echivoc, pentru cine are dubii: „Odată dansatoare, mereu dansatoare”, stă scris lângă o imagine care o înfățișează pe fată concurând la dans cu o mireasă.

Datorită prestației pe ringul de dans, consiliera s-a făcut remarcată puternic printre colege și, mai ales, printre colegi, fiind bombardată cu inimioare de Steliana Scutaru (Direcția de Monitorizare), de Gabriela Eftimie (Resurse Umane), dar și Sebastian Ionescu - fost președinte al instituției.

Simpatia lui Sebi Ionescu pentru Luciana este mai veche. Nu degeaba, Direcția Joc Responsabil, prevăzută în OUG 77/2009, a fost bugetată în timpul mandatului său de șef al instituției. Acum, Ionescu este director general la Direcția Generală de Informatizare și Monitorizare Jocuri de Noroc.