Itai Pazner nu va mai fi CEO-ul gigantului 888, care l-a demis pe conducător și a declanșat o investigație internă cu privire la tratamentul unor clienți VIP din Orientul Mijlociu.

888 a confirmat plecarea CEO-ului Itai Pazner, în urma dezvăluirilor privind eșecurile KYC și AML pe piețele din Orientul Mijlociu. Potrivit SBC News, 888 a confirmat că Pazner și-a părăsit biroul, iar căutarea succesorului său va începe în curând. AICI - problemele avute de 888.

Între timp, președintele non-executiv, Lord Mendelsohn, va prelua frâiele grupului global de jocuri de noroc, în timp ce sunt efectuate căutări.

Mendelsohn a precizat: „În numele Consiliului de Administrație, aș dori să-i mulțumesc lui Itai pentru contribuțiile sale semnificative la afacere de-a lungul a 20 de ani, inclusiv ultimii 4 ani ca și CEO. El a jucat un rol foarte important în construirea unei companii cu tehnologie proprie puternică și a supravegheat cu succes etapele incipiente ale procesului de integrare William Hill. Îi dorim succes în viitor”.

Pazner a devenit CEO al 888 în 2019 și avea peste 20 de ani în companie. A ocupat o varietate de roluri, inclusiv director de marketing, poziții de management regional și, în cele din urmă, două funcții succesive de vicepreședinte senior.

De unde i s-a tras

Luând frâiele grupului în 2019, Pazner a supravegheat procesul de achiziție de către 888 a afacerilor din afara SUA ale celor de la William Hill de la Caesars Entertainment, proces care a fost finalizat în 2022.

În ciuda acestei perioade de „stadii incipiente de succes”, Pazner a părăsit grupul într-un mod controversat, fiind concediat în urma dezvăluirilor despre falimentele KYC și AML din Orientul Mijlociu.

Unii clienți VIP din Orientul Mijlociu ar fi fost suspendați, în așteptarea unei „investigații interne de conformitate”, după ce s-a descoperit că „anumite bune practici” nu au fost respectate.

În problemele KYC și AML, 888 a suspendat conturile acelor clienți VIP folosind activele sale din regiune, care reprezintă mai puțin de 3% din veniturile grupului. Pazner nu a gestionat bine situația și a fost eliminat din rolul de conducere.

Mendelsohn a continuat: „Consiliul și cu mine luăm responsabilitățile de conformitate ale Grupului incredibil de în serios. Când am fost alertați cu privire la probleme cu unii dintre clienții VIP ai 888, Consiliul a luat măsuri decisive. Vom fi intransigenți în abordarea noastră privind conformitatea, pe măsură ce construim o afacere puternică și durabilă”.

AICI, problemele avute de 888Holding în prima jumătate a anului trecut.