La sediul central al Loteriei Române s-a prezentat astăzi, 26 iunie, câștigătoarea celui mai mare premiu din istoria jocului Loto 6/49, în valoare de 50.096.011,76 de lei (peste 10,1 milioane de euro), obținut la tragerea Loto 6/49 de duminică, 25 iunie.

Potrivit unui comunicat al Loteriei, câștigătoarea este din București, are în jurul vârstei de 40 de ani și a declarat că joacă ocazional la Loto 6/49, dar o face încă de la vârsta de 20 de ani.

În ultimul an, a jucat constant scheme reduse și variante combinate. O parte dintre numerele care i-au purtat noroc au semnificație personală.

Ea crede că banii câștigați trebuie investiți. „Cred în șansa tuturor de a câștiga! Așa cum am crezut și în șansa mea! Jucați, insistați și atunci când doriți să renunțați. tot mai continuați să jucați, pentru că soarele va ieși și pe strada dumneavoastră! Așa am procedat și eu, și am reușit!”, este mesajul, prezentat propagandistic de Loterie prin Biroul de Comunicare, pe care câștigătoarea l-a transmis tuturor jucătorilor la loto.

Pe lângă premiul de categoria I, pe biletul norocos s-au înregistrat și 23 de câștiguri de categoria a III-a în valoare totală de 9.791,1 de lei și 24 de câștiguri de categoria a IV-a în valoare totală de 720 de lei, suma totală câștigată fiind de 50.106.522,86 lei.

Câștigătoarea nu a dorit să-și facă publică identitatea, temându-se că s-ar putea trezi cu „pețitori”. Marii câștigători la Loterie de-a lungul timpului și-au risipit printre degete averea adjudecată datorită în mare parte norocului.