Succes miraculos la pariuri sportive pentru o persoană în vârstă de 52 de ani din provincia Forlì (Italia). Respectivul jucător a câștigat suma de 50.000 de euro pariind puțin peste doi euro pe 17 evenimente.

A ales doar partide de fotbal, jocurile fiind întinse pe durata a 15 zile. Pariorul și-a încercat norocul pe platforma online Terrybet.it, licențiată în Italia, unde s-a îmbogățit mizând doar 2,15 euro.

Celălalt element major care deosebește acest pariu multiplu de multe altele este că jucătorul a început cu AS Roma - Cagliari și Brentford - Manchester City, pe 5 februarie, pentru a termina lista alegerilor pe 20 februarie, cu Inter Milano - Atletico Madrid.

forli.jpg
forli.jpg

Trecând la detalii, biletul în valoare de 2,15 € conține 16 selecții câștigătoare cu semne simple, la secțiunea „rezultat final final 1X2”, și un singur eveniment cu șansă dublă, X2, la un meci jucat de Parma lui Man și Mihăilă în deplasare.

Salvat în prelungiri de Icardi

Valoarea totală a câștigului a fost de 49.072,16 EUR, din care 19.600,70 EUR au fost generați de bonusul multiplu, cel care oferă o creștere de până la 300% din valoarea totală a mizei jucate.

Pariorul a fost atât de convins că va câștiga încât nu s-a gândit niciodată să-l încaseze (să dea cash out) sau să se pună la adăpost cu o „contră”, cel puțin până la AC Milan - Rennes, de pe 15 februarie, având în vedere că mai avea doar numai jocuri și risca să piardă totul.

Jucătorul a ales meciuri de fotbal din Italia (Serie A și Serie B), Anglia, Franța și Germania, precum și din cupele europene: Liga Campionilor și Europa League.

Biletul i se putea nărui pe 15 februarie când, în Europa League, Galatasaray se blocase la scorul de 2-2 în duelul cu Sparta Praga, având și un om în minus din minutul 62, iar pariorul plasase semnul 1 (victorie pentru gruparea turcă).

Dar argentinianul Mauro Icardi a rezolvat totul în prelungiri (minutul 90+1), ducând scorul la 3-2 și continuându-i pariul.