Contact
Network Advertising & Media SRL

Bdul. Iancu de Hunedoara, Nr. 25, Sector 1
București, România

Un cărucior în care se afla o fetiţă puţin mai mare de un an a fost lăsat, luni seara, în bătaia vântului, în faţa unei săli de păcănele. Mama copilei a intrat în sală, iar căruciorul a fost dus de vânt foarte aproape de stradă.

Pe imagini apare o tânără care lasă căruciorul în faţa unei săli de păcănele şi intră. Căruciorul porneşte la vale, fiind dus de vânt foarte aproape de stradă, moment în care un bărbat iese şi îl prinde.

Poliţiştii din Bacău s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile în care apare o persoană care lasă nesupravegheat un cărucior în care se bănuia că ar fi fost un copil, în faţa unei săli de jocuri din localitate.

Din primele verificări, s-a stabilit că o tânără de 21 de ani, din oraşul Bacău, ar fi intrat în sala de jocuri, luni seara, unde s-ar fi aflat şi soţul acesteia, lăsând-o nesupravegheată în cărucior, pe fiica lor, o minoră de un an şi 3 luni.

Surse din anchetă au declarat pentru că tânăra este mama fetiţei, iar cea mică se afla în cărucior.

Poliţiştii au deschis dosar penal


Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău s-au sesizat din oficiu după ce imaginile video au apărut în spaţiul public.

În imagini se vede cum un cărucior în care se afla o fetiţă de 1 an şi 3 luni a fost lăsat, luni seara, în bătaia vântului, în faţa unei săli de păcănele. Mama copilei a intrat în sală, iar căruciorul a fost dus de vânt foarte aproape de stradă, moment în care un bărbat iese şi îl prinde.

„Din primele verificări, s-a stabilit că, o tânără de 21 de ani, din mun. Bacău, ar fi intrat în sala de jocuri, în seara zilei de 17 ianuarie, unde s-ar fi aflat şi soţul acesteia, lăsând-o nesupravegheată în cărucior, pe fiica lor, o minoră de un an şi 3 luni”, au transmis, marţi, reprezentanţii Poliţiei Bacău.

Poliţiştii continuă verificările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate a situaţiei, iar în funcţie de rezultat, se vor lua măsurile legale.

A fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului şi a fost sesizată şi DGASPC Bacău.