Aristocrat Gaming SRL continuă să calce pe lângă lege și aterizează, invariabil, pe ordinea de zi a Comitetului de Supraveghere al ONJN.

Este o firmă pe care Comitetul a iertat-o de revocarea licenței, așa cum a scris Playresponsibly AICI. Compania a fost pe lista cu probleme la o altă ședință a Comitetului.

Și inspectorii ONJN s-au purtat cu mănuși, la ultimul control aplicând societății doar un avertisment.

O notă privind Aristocrat Gaming SRL a sosit și la ședința de luni, 20 mai, a Comitetului. Direcţiei Generală de Supraveghere şi Control a cerut aplicarea măsurii suspendării autorizațiilor de exploatare a mijloacelor de joc de noroc de tip slot-machine clasa A pentru 3 serii.

Toate aparatele erau exploatate la punctul de lucru situat în Sat Matca, Com. Matca, str. Principală, nr. 544, Jud. Galați, de către organizatorul de jocuri de noroc ARISTOCRAT GAMING SRL, CUI 32128076, care deține licența de organizare a jocurilor de noroc seria L1180415H000879, valabilă până la data de 30.09.2028. 2689.

Pe 04.04.2024, în condițiile în care legea Simonis a intrat în vigoare pe 28 aprilie, societatea nu a afişat la loc vizibil, în încinta spațiului verificat, licența de organizator jocuri de noroc tip slot machine, autorizațiile de exploatare sau deciziile ONJN care aprobă acordarea acestora, regulamentele de joc, valoarea mizelor, valoarea impulsurilor şi cota procentuală de câştig.

„Referitor la cele menționate mai sus, administratorul socității a declarat în data de 04.04.2024, prin nota explicativă, faptul că documentele menționate anterior nu erau afişate la loc vizibil din cauza volumului mare de muncă, sala de jocuri fiind deschisă în data de 02.04.2024, seara”, scriu inspectorii în procesul verbal de constatare atașat notei către Comitet.

Citește și:

Mihai Rovența îi scrie oficial lui Mihăiță Ruiu lista firmelor care și-au achitat dările la stat

În mărinimia sa, Comitetul a iertat o firmă de păcănele prinsă fără garanția la timp

Numele firmelor care intră în malaxorul Comitetului la ședința de astăzi