Playresponsibly scria, la finalul lunii martie, despre o locație din zonei Pieței Chibrit, la adresa Calea Griviței nr. 397, unde funcționa o sală de jocuri de noroc.

Zona tocmai fusese eliberată de către gigantul austriac Novomatic, companie care deținea o sală de jocuri Admiral.

La mijloc au fost considerente economice, deși proprietarii susțin că au primit ca explicație a întreruperii bruște a contractului invocarea unei legi prin care păcănelele vor fi scoase din orașe.

Legea respectivă nu există și nici sunt șanse să apară, în vigoare fiind doar legea care aruncă sloturile din localitățile mici (sub 15.000 de locuitori).

Locația amintită nu și-a găsit nici până astăzi chiriaș, deși vorbim despre o zonă intens circulată din Sectorul 1 al Capitalei.

Mai mult, ca semn al disperării, anunțul cu numărul de telefon este pus pe un banner mult mai mare decât cartonul existent în urmă cu câteva săptămâni.

md2580
md2580

Incita de 140 metri pătrați se închiria cu 3.500 de euro pe lună, iar prețul nu s-a modificat în vreun fel, deși mușterii nu prea există.

Pentru actualizarea situației, am apelat numărul din geam.

Am primit de la un domn, pe e-mail, o prezentare pe larg a locației, aflată și pe site-ul companiei Activ Property Services, societate imobiliară care pretinde exclusivitate asupra tranzacției.

prop
prop