888 a fost de acord, în septembrie 2021, să achiziționeze afacerile din afara SUA ale lui William Hill, la scurt timp după ce operatorul terestru Caesars a achiziționat întreaga afacere a lui William Hill pentru aproximativ 2,90 miliarde de lire sterline, cu intenția de a ceda toate activele sale, altele decât operațiunile sale din SUA.

Deoarece afacerea William Hill este mai mari decât afacerea 888, tranzacția este considerată o achiziție inversă și, prin urmare, trebuie aprobată de acționarii 888. Acţionarii au votat ieri (16 mai) cu privire la achiziţia propusă.

În total, 307,0 milioane de voturi - reprezentând 99,7% din acțiunile cu drept de vot - au fost exprimate în favoarea acordului, cu doar 819.264 împotrivă.

„Suntem încântați de sprijinul acționarilor noștri pentru propunerea noastră de achiziție a William Hill și dorim să le mulțumim pentru angajamentul lor continuu și constructiv față de acest proces”, a declarat Lord Mendelsohn, președinte neexecutiv al 888 Holdings.

„Așteptăm cu nerăbdare să finalizăm această achiziție transformatoare la sfârșitul lunii iunie, creând un lider global în jocurile de noroc și pariuri online prin combinarea a două afaceri extrem de complementare și a două dintre mărcile de top din industrie”, a încheiat acesta.