Coates este una dintre cele mai bogate persoane din Marea Britanie, după ce a încasat peste un miliard de lire în ultimii ani de la Bet365Şefa Bet365, Denise Coates, a câştigat anul trecut aproape 300 de milioane de lire sterline din salariul şi dividendele grupului de jocuri de noroc cu sediul în Marea Britanie, consolidându-şi poziţia de unul dintre cei mai bine plătiţi directori din lume, scrie FT. 

Coates a fost plătită cu aproximativ 221 de milioane de lire sterline în anul care s-a încheiat în martie 2023, potrivit conturilor depuse luni la Companies House, o creştere faţă de salariul său de 213 milioane de lire sterline de anul trecut. De asemenea, ea a luat cel puţin jumătate din cele 100 de milioane de lire sterline pe care compania le-a plătit sub formă de dividende, având în vedere participaţia sa ca fondator al Bet365, ca să pariuri interzisă în România.

Plata din acest an vine în ciuda faptului că grupul a scăzut la o pierdere înainte de impozitare de 72,6 milioane de lire sterline, de la un profit de aproape 50 de milioane de lire sterline în 2022, pe măsură ce s-a extins în regiuni precum America de Nord.

Grupul este, de asemenea, proprietarul majoritar al clubului de fotbal Stoke City, care a raportat o pierdere anuală de 12,4 milioane de lire sterline, deşi o îmbunătăţire faţă de pierderea de 26,3 milioane de lire sterline din anul precedent.

Coates este unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Marea Britanie, după ce a câştigat peste 1 miliard de lire sterline în ultimii ani sub formă de salarii şi dividende.

Citește și:

Femeia care câștigă 62.000 de euro pe oră din pariuri online