Un ingier din Cluj și-a ridicat astăzi premiul de peste 5,8 milioane de euro obținut la tragerea Joker din 14 martie anul acesta. Respectivul a declarat că joacă aceleași numele de un deceniu și a aflat că este câștigător abia a doua zi.

„CASTIGATORUL PREMIULUI DE CATEGORIA I LA TRAGEREA JOKER DIN 14 MARTIE SI-A RIDICAT CASTIGUL

“Trebuie jucat responsabil, norocul vine si la o varianta simpla. Doresc succes tuturor jucătorilor!” – este mesajul pe care castigatorul il transmite jucatorilor la loto.

In cursul zilei de astazi, 18 martie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane castigatorul premiului de categoria I, in valoare de 29.133.971,54 lei (peste 5,86 milioane de euro), obtinut la tragerea Joker din data de 14.03.2024, al doilea castig ca valoare din istoria acestui joc. Pe langa premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a castigat si doua premii de categoria a II-a, in valoare de 111.943,19 lei (peste 22.500 de euro) fiecare.

Castigatorul este din Cluj-Napoca, inginer de profesie si joaca aceleasi numere de 10 ani. Ne-a declarat ca numerele au semnificatie personala si ca acest noroc l-a luat prin surprindere si l-a bucurat.

A aflat ca este marele castigator a doua zi, cand a verificat biletul si va continua sa joace ca si pana acum atat la Joker cat si la Loto 6/49.

Castigatorul nu a dorit sa-si faca publica identitatea”, informează Loteria Română.