Contact
Network Advertising & Media SRL

Bdul. Iancu de Hunedoara, Nr. 25, Sector 1
București, România

Veniturile și câștigurile la nivel de grup ale 888Holdings, companie prezentă și pe piața românească de jocuri de noroc, au fost serios afectate, în prima jumătate a anului. Marile companii de gaming, în special cele listate la Bursă, aleg să-și prezinte deschis cifrele, spre deosebire de restul, care aleg zona gri sau chiar pe cea întunecată de business.

Publicând raportul său intermediar, grupul admite că sumele din prima jumătate a anului 2022 (veniturile și profitul) au scăzut cu 13%, respectiv 66%. Adică au fost de 332,1 milioane lire sterline și de 14,4 milioane lire sterline, comparativ cu cifrele din 2021, care au atins nivelurile de 380,9 milioane lire sterline și de 41,9 milioane lire sterline.

Este o scădere atribuită de grup costurilor legate de investițiile sporite din SUA în marca SI Sportsbook. Rezultatele financiare au fost în continuare agravate de datorii de 1,8 miliarde de lire sterline, cu scadențe între 5 și 6 ani, dar și achiziției de la Caesars Entertainment a gigantului William Hill, tranzacție finalizată pe 1 iulie anul acesta.