Începând cu 1 decembrie 2023 (adică de mâine), după o penitență de o lună, toți operatorii de jocuri de noroc ar urma să reintre în legalitate și să-și recupereze dreptul de a funcționa pe piața românească.

Rămase fără autorizații începând cu 1 noiembrie, anumite companii și-au întrerupt funcționarea, pentru a nu risca ridicare licenței. Unii au funcționat ilegal și sunt bine mersi, asta pentru că ONJN nu s-a obosit să-i prindă în ofsaid, dar doi operatori importanți au plătit cu pierderea licenței.

Așadar, pentru cei care au respectat legea și au tras pe dreapta, mâine este o zi importantă. Se bucură și cei pedepsiți. Spre exemplu, ALTABET, firmă pe care operează casa de pariuri cu acționat bulgar Efbet, căreia i-a fost revocată licența (AICI, detalii), și-o va recupera de mâine.

Anunțul destinat clienților se află în deschiderea site-ului oficial al Efbet, sponsor oficial al echipei de fotbal UTA, iar spațiul destinat numărului de licență a fost lăsat necompletat:

„Dorim să vă aducem la cunoștință că serviciile platformei Efbet își vor relua activitatea începând cu data de 1.12.2023”. Virgula dintre subiect și predicat, existentă în mesajul operatorului, a fost scoasă de redacție.

efbetul
efbetul