Superbet așteaptă primirea licenței de funcționare și în Brazilia, o țară care tocmai a legalizat jocurile de noroc. 

Operatorul numărul 1 de pe piața din România se pregătește să demareze în forță în Țara Cafelei, care are o populație de 214,3 milioane, iar fotbalul este, se știe o religie.

Estimările sunt că autoritățile vor distribui licențele celor care au aplicat până la mijlocul lunii martie.

Până atunci, Superbet a început mișcările de încălzire: a semnat un contract de publicitate cu echipa de fotbal São Paulo și a făcut un clip de prezentare spectaculos.

Îl puteți urmări mai jos, în premieră pentru România:

BetGames, parteneriat cu Superbet în Serbia și în Brazilia

Superbet a semnat și un parteneriat cu BetGames, un important dealer live și studio de jocuri de pariuri care și-a consolidat acoperirea internațională acceptând să furnizeze platformei globale de divertisment Superbet întregul său portofoliu de produse.

Serbia și Brazilia sunt printre primele piețe care vor vedea lansarea produselor. Superbet este cunoscut ca unul dintre principalii operatori din Europa, concentrându-se pe tehnologie și inovație cu hub-uri tehnologice în Zagreb și în Londra și cu sediul în București.

Andreas Koeberl, CEO al BetGames, a declarat: „Suntem foarte încântați să oferim Superbet oferta noastră completă de platformă.

Parteneriatul cu un alt nume major din spațiul global oferă oportunități grozave pentru noi la BetGames și coincide cu un moment interesant pentru noi, după lansarea Skyward și a jocurilor de marcă pe care le-am oferit în efortul de a ne extinde prezența internațională. Abia așteptăm să începem cu Serbia și cu Brazilia”.

Nick Yu, Head of Content & Live Casino la Superbet, a declarat: „BetGames și-a dezvoltat o reputație pentru catalogul său unic și în creștere de jocuri. Așteptăm cu nerăbdare să-i explorăm potențialul enorm în industrie, în timp ce căutăm să oferim în continuare experiențe unice clienților noștri”.