Dacă vrei să pierzi bani la pariuri, FEG te ajută „cu drag”. Pentru asta nu e nevoie să „nu-ți iasă un pronostic”, ci doar să vrei să combini pariuri imposibile. În mod normal, sistemul nu ar trebui să permită combinații de evenimente care sunt din start necâștigătoare.

Iată ce ne transmite, în scris, un jucător:

„La data de 24.03.2023, am plasat în agențiile stradale Fortuna mai multe bilete, pe următoarele tipuri de pariuri: clasare România Liga 1 pe locurile 1-3, am jucat acest derivat pe același bilet 5 echipe, din start biletul fiind pierzător, pentru că nu are cum să iasă faptul că 5 echipe vor termina pe primele 3 locuri. De ce am fost lăsat să pariez?

fortunaclasareliga1
fortunaclasareliga1

Am plasat pariul total echipe retrogradate în Germania Liga 1, pe același bilet 8 echipe, cu toate că pot retrograda doar 3 (n.r. - două pică direct, iar cea de pe locul 16 va susține baraj). La sărituri cu schiurile, am plasat câștigător competiție 3 echipe, cu toate că o singură echipă poate câștiga un turneu.

schiuri
schiuri


Aceste pariuri oferite de Fortuna se încadrează la tipuri de pariu frauduloase obținând sumele clienților fără nici un risc și, din ce am citit, se dispune la ridicarea licenței de joc”.

Răspunsul Fortuna mută în sarcina jucătorilor obligativitatea de a cunoaște că într-un anumit campionat există, spre exemplu, 3 retrogradate.

raspunsfort
raspunsfort


„Practic au răspuns că se pot plasa mai multe evenimente pe bilet pentru biletele de tip sistem. Eu, dacă puneam bilet sistem câștigă campionatul CFR, FCSB, Rapid, în acest caz, câștigul maxim nu îl puteam obține sau dacă puneam sistem 2/3, iarăși biletul era pierzător.

Aveți și video cum, la unele ligi există restricții, iar la altele - nu”, încheie jucătorul.