„Momit” de pe stradă în timp ce susține că își plimba câinii, Daniel Negreanu, cunoscut jucător de poker canadian cu origini românești, a acceptat să joace cu niște tineri care sărbătoreau terminarea colegiului.

„Îmi plimbam câinii când un băiat de liceu în costum și cravată s-a apropiat de mine și mi-a spus: „Vrei să vii și să joci cu prietenii mei ultimul joc de poker, înainte de a merge la facultate? Știu că cer mult, dar măcar poți să treci și să-i saluți?”.

Protagonistul acestui mic basm metropolitan este Daniel Negreanu, o legendă a pokerului mondial. Scena l-a atins pe „Danielino”, care este obișnuit cu acest tip de comportament din partea fanilor.

Dar cererea a stârnit atât de multă uimire încât s-a gândit să facă un sondaj pe Twitter și să posteze povestea acolo. Sondajul a stârnit 45.000 de utilizatori care au votat. 90% i-au spus lui Daniel că trebuie neapărat să joace. Până la urmă, a mers cu o serie de gadget-uri drept cadou pentru băieții aflați în culmea feriricii.  

Meciul a fost distractiv, conform videoclipurilor pe care însuși Negreanu le-a „twittat”, cu elevii care au lăsat deoparte vestimentația elegantă pe care o aveau pregătită pentru seara de neuitat.

Negreanu plănuia să joace 100 de dolari, în timp ce băieții au jucat pentru câțiva dolari, de distracție. Negreanu, care în cariera sa a câștigat 51.077.624 de dolari doar în turnee live, a decis să adauge cel puțin 5 dolari la fiecare pot jucat din cei 100 de dolari pe care îi pusese la mijloc, până la epuizarea „creditului”.