Interzicerea publicității la jocurile de noroc pe TV în afara intervalului 23-6, cu excepția evenimentelor transmise în direct, a forțat la maximum inventivitatea operatorilor atât de mult încât creierul unora s-a încins, iar al altora - aproape că s-a prăjit!

Fiecare încearcă să dribleze legea cât de mult poate, ca să-și creeze un avantaj concurențial. Tuturor le zburdă ideile de marketing precum avioanele în carcasele păcănelelor.

Cel mai sonor nume care a încălcat legea a fost Superbet, care a și luat amendă de CNA. Gigantul și-a trimis vectorii de imagine pe sticla Antenei 1, la o emisiune de mare vizibilitate, „Chefi la cuțite”, formatul care îi cuprindea pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și pe Sorin Bontea, bucătari plecați între timp de la trustul familiei Voiculescu.

În emisiune au apărut, purtând tricouri cu mesajul „Super” scris pe piept, nume grele din sportul românesc, precum Cătălin Moroșanu, Virgil Stănescu, Mihai Leu, Benny Adegbuyi, Florin Bratu, Gică Craioveanu, Ioan Andone, Ionel Dănciulescu sau Ana Maria Popescu / Brânză.

Cu toții au căutat să impresioneze cu câte un fel de mâncare, însă mișcarea n-a ținut: pentru reclama semi-mascată regizată în prime time, Superbet și-a primit o amendă de 10.000 de euro, scrie paginademedia.

Scărlătescu: „Mi-ați dat un pui ars”

Gustul mâncării le-a venit și celor de la Get's Bet, o firmă mică, ivită prin anul 1994, dar cu foame mare de glorie. Deși îi are în portofoliu pe Bianca Drăgușanu, Gabi Balint și pe Marius Lăcătuș, patronul Sandu Ghețu și-a trimis fiica să se remarce și să prezinte brandul.

Femeii i-am fi spus „moștenitoarea imperiului”, dacă n-am cunoaște că tatăl său a vândut deja pachetul majoritar unei companii din Cehia. Nu știm dacă a încercat să-și facă reclamă la pariuri la „Chefi la cuțite”, însă cert este că proiectul cu mâncarea, în caz că era unul serios, nu i-a ieșit.

Să nu credeți că fiica patronului a făcut vreun produs cu stele Michelin. Cine a sperat că fata propune vreun Frrrozen Haute, desertul care costă 25.000 de dolari per portie, a fost crunt dezamăgit.

Au primit doar o înghețată, pentru care femeia spune că a mers până în Thailanda, deși erau șanse să o găsească la colț de stradă și prin Centrul Vechi. N-a venit singură la emisiune, ci și cu soțul, Cristian Roman, care a rămas în culise, lângă Gina Pistol, soția lui Smiley.

„Părinții mei au o firmă cu pariuri și jocuri de noroc. Fac asta de vreo 10-15 ani. Avem cam 1.000 de locații în momentul de față. Este businessul de familie. Și mai este mica mea afacere, ca să zic așa, înghețata thailandeză. Pentru nunta mea am vrut-o”, a ținut să specifice fiica lui Ghețu, momentul fiind promovat intens pe TikTok însoțit de emoticoane care indică amuzamentul.

VIDEO cu prestația mezinei

https://www.tiktok.com/@spynewssromania/video/7312520021576617249?is_from_webapp=1&sender_device=pc

Fata le-a făcut chefilor și de mâncare. A ieșit ceva necomestibil, după cum se poate observa în imagini. „Îmi cer scuze. Am vrut să fie caramelizat puiul. Este pulpă de pui dezosată”, s-a scuzat fiica lui Ghețu.

„Mi-ați dat doar pui ars”, i-a trântit-o, sec, durul Scărlătescu, care, pe când gusta din mâna reprezentanților Superbet, mâncarea era doar „Suuuuper”.

Deh, fiecare după buget. Dacă ar fi tratat serios tema, probabil că și familia Ghețu ar fi avut numele pe ecran. Așa, doamna Roman nici măcar cu un cuțit n-a plecat acasă.